• Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

DEŠAVANJA

Uvodna Pathwork radionica – poslednji termin subota 09.10. od 9-12h

Tema radionice je rad sa unutrašnjim detetom – upoznavanje sa delom naše ličnosti koji je ostao na nivou deteta. Zašto nam je to bitno? Bitno je jer upravo iz tog dela još uvek delujemo u određenim oblastima našeg života što izaziva neprestano ponavljanje istih emocionalnih reakcija koje su uglavnom veoma bolne. Upoznavanje sa nesvesnim delom koji je na nivou deteta dobijamo mogućnost da osvestimo šta je pravi razlog naših emocionalnih reakcija.

Ukoliko želite da se upoznate sa sobom i saznate nešto više o svom unutrašnjem detetu prijavite se na radionicu. Prijavom dobijate materijal koji će se obrađivati na radionici.

Besplatna uvodna radionica za prvu godinu edukacije se održava u prostoru Joga_Umetnost pokreta u Novom Sadu u terminu od 9-12h subota 09.10.

  • Radionicu vodi Jelena Pavić – pathwork helper, Core energetics terapeut
  • Broj mesta je ograničen.
  • Prijave na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
  • ili telefon 0648557626

Desavanja 05 10 2021 001“Prihvatanje vaše mržnje učiniće da više volite, prihvatanje vaše slabosti učiniće vas jačim, prihvatanje vašeg bola dozvoliće vam da budete više blaženi.” Pathwork lekcija 190

 


Gravatar
Milina
Krejovic
Prijavljujem se za uvodnu Pathwork radionicu
0

2000 Characters left


O PATHWORKU

Pathwork je serija od 258 predavanja koje je Eva Pierrakos kanalisala od 1957. godine pa sve do svoje smrti 1979. Biće koje je predalo ova inspirativna predavanja, (poznato jedino pod nazivom Vodič), nije želelo da otkrije podatke o sebi, već je radije zatražilo od onih koji su čuli i čitali predavanja da ispitaju njihovu validnost i značaj u sopstvenoj realnosti. Opširnije...

PRIJAVA NA E-MAIL LISTU

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
© 2024 Pathwork© - Duhovni put današnje realnosti. All Rights Reserved.