• Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

DEŠAVANJA

PRINUĐENOST PONOVNOG STVARANJA I PREVAZILAŽENJA BOLA IZ DETINJSTVA

Uvodna Pathwork radionica

Rad na untrašnjem detetu je na neki način detektivski posao. Moramo rešiti misteriju. Zašto me privukao tip ljudi s kojima sam u životu? Zašto u određenim situacijama reagujem na određene načine ? Odakle su moji obrasci ponašanja došli? Zašto se ponekad osećam tako: bespomoćno; usamljeno; očajno; uplašeno; ljuto; samoubilačko; itd.

To je svrha unutrašeg ozdravljenja deteta - prestati dopuštati da naša iskustva iz prošlosti određuju kako ćemo reagovati na današnji život. To se ne može učiniti bez ponovne posete detinjstvu i zaranjanja u podsvest. Moramo postati svesni situacija koje smo potisnuli. Stvoriti nov nivo svesti za sebe koji će nam omogućiti da posmatramo sebe.

Potrebno je poštovati dete u nama i to kakvi smo bili da bismo voleli osobu kakva jesmo danas.

Jedini način da to učinimo je da prihvatimo iskustva tog deteta, poštujemo osećaje tog djeteta i oslobodimo emocionalnu energiju iz tog perioda koju i dalje nosimo oko sebe.

Ukoliko želite da se upoznate sa sobom i saznate nešto više o svom unutrašnjem detetu prijavite se na radionicu.

Besplatna uvodna radionica za prvu godinu edukacije se održava u prostoru Joga Umetnost pokreta u Novom Sadu u terminima:

  • Subota 25.09. od 9-12h
  • Subota 09.10. od 9-12h
  • Radionicu vodi Jelena Pavić – pathwork helper, Core energetics terapeut
  • Broj mesta je ograničen.
  • Prijave na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili telefon 0648557626

Pathwork 19 09 2021 001


2000 Characters left


O PATHWORKU

Pathwork je serija od 258 predavanja koje je Eva Pierrakos kanalisala od 1957. godine pa sve do svoje smrti 1979. Biće koje je predalo ova inspirativna predavanja, (poznato jedino pod nazivom Vodič), nije želelo da otkrije podatke o sebi, već je radije zatražilo od onih koji su čuli i čitali predavanja da ispitaju njihovu validnost i značaj u sopstvenoj realnosti. Opširnije...

PRIJAVA NA E-MAIL LISTU

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
© 2024 Pathwork© - Duhovni put današnje realnosti. All Rights Reserved.