• Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

PREDAVANJA

men

Predavanja koja je održala Eva Pierrakos od 1957. pa sve do svoje smrti 1979. jesu samo srce Pathwork-a. Ona su zadivljujuća mapa puta koja vodi do lične odgovornosti, znanja o samom sebi i istinskog samoprihvatanja. Ona nam pokazuju put do istinske ljubavi prema sebi, drugima i Božanskom. Predavanja pokrivaju širok spektar tema našeg ljudskog putovanja; od borbe sa sumnjom u sebe, (mržnjom prema sebi i strahom od neadekvatnosti), do barijera koje smo postavili u odnosima sa drugima i konačno sa onim što svako od nas smatra Bogom. Predavanja nas uče da su vitalna životna energija, osećanja i uvidi, često duboko zakopana ispod pogrešnih uverenja o prirodi stvarnosti.

Svakom od nas je poznat bar poneki od ovih pogrešnih zaključaka npr:” Slabost je želeti i prihvatiti pomoc; ne zaslužujem ljubav i dobrotu; ili odgovornost znaci gubitak slobode”. Kada takve pogrešne zaključke prenesemo u svoj život kao odrasle osobe, pogotovo kada su nesvesni, mi zapravo predajemo nasu fizicku, duhovnu i emocionalnu slobodu silama koje su van dosega nase svesnosti. Rezultat gubitka ove slobode je razoran, duboko ukorenjen osecaj nesrece i duboko siromaštvo duha.

Pathwork predavanja pružaju vrlo precizna i praktična orudja za rastvaranje takvih pogresnih koncepcija, za promenu nesvesnog u svesno i za aktiviranje više svesnosti koja se nalazi unutar svake ljudske duše.

Dostupna predavanja Vodiča na srpskom

Audio predavanjaKompletna predavanja Vodiča na engleskom

O PATHWORKU

Pathwork je serija od 258 predavanja koje je Eva Pierrakos kanalisala od 1957. godine pa sve do svoje smrti 1979. Biće koje je predalo ova inspirativna predavanja, (poznato jedino pod nazivom Vodič), nije želelo da otkrije podatke o sebi, već je radije zatražilo od onih koji su čuli i čitali predavanja da ispitaju njihovu validnost i značaj u sopstvenoj realnosti. Opširnije...

PRIJAVA NA E-MAIL LISTU

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
© 2024 Pathwork© - Duhovni put današnje realnosti. All Rights Reserved.