• Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

KONTAKTI

Pathwork Jugoistočne Evrope su u Srbiji 2007. godine započele Pathwork Helperi Lini Dženkins i Meri Van Vlit kroz kontinuirani individualni i grupni rad i radionice.

Do sada su podršku i pomoć u obuci prve generacije Pathwork Helpera pružile i Pathwork Helperke: Barbara Azara (Pathwork Kalifornija), Marija Van Ejken (Pathwork Belgija) i Čieko Kanaja (Pathwork Japan).

Pod okriljem Pathwork Jugoistočne Evrope, grupa od 8 Pathwork Helpera* od 2014. godine organizuje radionice i dostupna je za invididualni i grupni rad u Beogradu, Novom Sadu i Somboru i i u Rijeci (Hrvatska).

Trenutno aktivni helperi za rad u Beogradu i Novom Sadu su:

1.Jelena Pavić - Detaljnije...

Jelena Pavić

Završene edukacije: Pathwork helper 2008-2014, Core Energetic terapeut 2011-2016, majstor borilačke veštine Nindjutsu 2002-2009, instruktor joge Joga škola Dragana Lončara 2016.,škola meditacije i svesnosti Illumina 2001-2004, Silva method 1. Stepen 2000., Usui tate japanski Rei ki - Dejv King 2012.Tui-na –tradicionalna kineska masaža kurs Filip Manja 2018, kurs Milenko Ristić 2020.

Pathwork 19 09 2021 002

Ideja o radu na sebi kod mene se javila još za vreme studija kada je o tome bilo veoma malo informacija. Počevši od Silva metoda preko škole za razvoj svesnosti,borilačkih veština došla sam do onoga što je na mene ostavilo najjači utisak a to je Pathwork.

Već prvi seminar mi je dao odgovore na moje pitanje zašto mi se stalno ponavljaju iste bolne situacije i zašto stalno tako emocionalno reagujem na određena ponašanja drugih. Uvidi su mi bili toliko dragoceni da sam već 2008. krenula na put upoznavanja sebe. Tad nisam imala ideju da ću da nastavim sa edukacijom 6 godina kako bi postala helper.

Helper znači pomagač ljudima koji žele da prošire znanje i svesnost o sebi na svim nivoima. Rad sa ljudima počela sam pre više od 10 godina fokusirajući se kako na psihu i svesnost tako i na fizičko telo. Značaj fizičkog aspekta za razvoj ličnosti otkrila sam prvo kroz borilačke veštine i jogu a zatim kroz edukaciju na Core Energetics školi. Core je metoda telesne psihoterapije gde se preko fizičkog aspekta otpuštaju blokade koje su u nesvesnom.

Pathwork 19 09 2021 003

Esencija mog rada je kombinovanje Pathwork metodologije sa Core Energetics-om.

Pathwork u fokusu ima svesnost a Core fizičko telo i svesnost. Cilj obe je da pronadjemo i osvestimo situacije i emocije koje su ostale blokirane u detinjstvu. Upoznavanje osobe kroz iskustvo sa ličnim obrascima ponašanja i emocijama koje su ostale zaključane u tom periodu i potisnute u nesvesno je osnova rada. Fokus je i na delovima ličnosti koji su ostali u senci (niže ja) kako bi se upoznali sa otporima koji blokiraju potencijal koji svaka osoba nosi. Krajnji cilj rada je da osoba osvesti i otkrije svoje potencijale kako bi imala mogućnost da ih ispolji i unapredi svoj svakodnevni život.

2. Sanja Masanović - Detaljnije...
3. Vladislav Stefanović - Detaljnije...
4. Atila Schroeder - Pathwork Helper Detaljnije...

Aktivni helper u Hrvatskoj:

Majda Škoda
Edukacije
  • Pathwork - inner work, Transformation i Helpership program 2008-2016
  • Theta Healing DNA basic 2012
  • Scared drumming 2022/2023
  • Ecstatic Awakening dance teacher training 2023
  • Individualne sesije  Rijeka ili Skype/WhatsApp/viber +385 95 3581135
  • skype majdaskoda
  • email majdaskoda@yahoo.com

Maja Skoda HR

Pathwork Helperi

1. Lidija Živković - Pathwork Helper
2. Majda Škoda - Pathwork Helper
3. Slađana Levi - Pathwork Helper
4. Aleksandra Petrović - Pathwork Helper

Dobrodošli ste da nas kontaktirate ukoliko ste zainteresovani za rad.

Kontaktiraj Pathwork predstavnika(Srpski, Madjarski i Engleski jezik)

O PATHWORKU

Pathwork je serija od 258 predavanja koje je Eva Pierrakos kanalisala od 1957. godine pa sve do svoje smrti 1979. Biće koje je predalo ova inspirativna predavanja, (poznato jedino pod nazivom Vodič), nije želelo da otkrije podatke o sebi, već je radije zatražilo od onih koji su čuli i čitali predavanja da ispitaju njihovu validnost i značaj u sopstvenoj realnosti. Opširnije...

PRIJAVA NA E-MAIL LISTU

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
© 2024 Pathwork© - Duhovni put današnje realnosti. All Rights Reserved.