• This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

EVENTS

Radionica na temu "Više ja, niže ja i maska

There is no translation available.

U četvrtak, 17.11. u Rijeci je u prostorima Udruge Mirakul održana je uvodna radionica na temu "Više ja, niže ja i maska ".

Kroz teoriju i praksu, povezivanje sa svojim osjećajima , crtanje te izrade svoje maske, ucesnici su imali prilike upoznati koje su glavne maske , čemu nam služe i koja je cena koju plaćamo zbog njih. Predavanje je vezano za lekciju br. E014 Vise ja, nize ja i maska i E083 Idealizovana slika o sebi.a vodila ga je pathwork helperica Majda Škoda. Kako je Rijeka poznata po maškarama ovo je bila lepa tema za pripremu svoje najmilije maske na dolazećem Karnevalu 😊

Phatwork 21 11 2022 0001


Emocionalni rast i njegova funkcija

There is no translation available.

“Sposobnost da doživite osećanje je sinonim za sposobnost da pružate I osećate srecu. U meri u kojoj se povlačite od nekog emocionalnog iskustva, isto toliko zatvarate vrata doživljavanju sreće. Kada funkcioniše, emocionalna strana vaše prirode poseduje kreativnu moć. U meri u kojoj sebe zatvarate za emocionalno iskustvo, tacno toliko je sputana manifestacija punog potencijala vaše kreativnosti.”

Pathwork Predavanje 89.

Pozivam vas  da zajedno istražimo u kojoj meri ste otvoreni da živite svoj pun životni potencijal, dopuštajući da ritmovi života slobodno teku vašim bićem.

Da bi dobili odgovor na to, moramo da otkrijemo koliko ste u stanju da osećate, koliko prepoznajete emocije I kako reagujete na odredjene okolnosti koje se dešavaju u vašem životu. Da li prepoznajete da u nekim situacijama reagujete “neadekvatno” I da sebe iznenadite svojom reakcijom? Da li vam se dešava da na, naizgled beznačajne nadražaje,  reagujete burno? Da li dopuštate da budete u emocionalnoj reakciji pred drugima?

Kako reagujete na iznenadne “negativne” vesti? Koliko dopuštate spontanim reakcijama da izadju na videlo?

Kroz iskustveni rad u grupi istražicemo koji se to delovi nas opiru da žive slobodno, otići u neka rana emocionalna iskustva I potražiti odgovore za zbunjenost I odsečenost koju često doživljavamo u interakciji sa sobom I sa drugima. Rad u grupi može biti od višestruke koristi, pogodna je za rad na pitanjima bliskosti, poverenja, izražavanja emocija u atmosferi uzajamne podrške I prihvatanja.Grupa služi kao ogledalo pojedincu I razvija osetljivost za svoje I tudje potrebe kao I odgovornost prema sebi I drugima.

  • Radionicu vodi Sanja Mašanovic, Pathwork helper
  • Vreme dešavanja: 18.juni od 10h-15h.
  • Mesto desavanja: Topličin  venac 3 (prolaz izmedju broja 3 I 5, prvi lokal sa leve strane.
  • https://g.co/kgs/QR8Vr4
  • Prijave na mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Tel: 0637114284
  • Rok za prijave : 15.juni

Desavanja 05 10 2021 001 phatwork 2022 jum0002


Pathwork

The Pathwork is a series of 258 Lectures channelled to Eva Pierrakos between 1957 until her death in 1979. The being (known only as the Guide) who channelled these inspiring lectures would give no details about itself, but rather asked those who heard and read the lectures to test their validity and relevance against their own reality. Read more...

NEWSLETTER

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
© 2024 Pathwork© - Duhovni put današnje realnosti. All Rights Reserved.