DEŠAVANJA

*Radionice*

Uvodno predavanje o Pathworku u Zagrebu

U Zagrebu krajem rujna započinje sa radom prva godina Pathworka koju će voditi Pathwork helperica Majda Škoda, članica Pathwork Jugoistočne Europe.

Uvodno besplatno predavanje o Pathworku, održati će se 12.09.2019. sa početkom u 19:00h u prostorijama plesnog kluba Buena Vista Club, Savska 120 u Zagrebu. Tamo ćete moći
saznati nešto više o načinu rada i općenito o Pathworku te kako on djeluje na život, Majda će rado odgovoriti na sva vaša pitanja. Prijave i informacije na email majdaskoda@yahoo.com

Pathwork je put praktične duhovne mudrosti koja predstavlja korake ka osobnoj transformaciji i cjelovitosti, sve do same srži našeg bića. On je putovanje ka našem istinskom JA kroz iskreno samoispitivanje i prihvaćanje onih dijelova sebe koji nisu u jedinstvu sa istinom; sa slojevima koji su uplašeni , puni beznađa, sebičnosti , nepovjerenja, odbrana, negiranja... sa slojevima naših misli, osjećaja i uvjerenja. Mnogi duhovni putovi promoviraju praksu jednostavnog prelaženja ovih univerzalnih ljudskih slabosti. Pathwork je put transformacije koji prvo želi da izgradi pouzdanu osnovu za autentična iskustva transcedencije i jedinstva. Naše je uvjerenje da se skup nečijih mana – koje nazivamo nižim ja - prvo mora da se suosjećanjem i hrabrošću iznese na svijetlost što predstavlja dio duhovnog putovanja. Ukoliko se ne osvijetle i ne transformiraju, ova tamna nepročišćena mjesta u nama imaju neizmjerni utjecaj (uglavnom nesvjestan) na naše misli, ponašanje i obrasce u životu. Ako se život ne odvija u potpunosti kako mi želimo, ako su neke od naših najdubljih aspiracija blokirane, ako neprestano ponavljamo iste greške, onda je to dobar pokazatelj da u tim oblastima vlada naše niže ja. Pathwork nas ohrabruje da razvijemo zdrav, zreli ego. Jer, samo kada se ego ojača na zdrav način i pročisti od pogrešnih predstava o životu i njegovom osobnom zadatku, on može da pogleda izvan sebe i prepozna da je sam dio, iako važan, našeg većeg ja. Kada upotrijebimo ego da samog njega prerastemo, otvaramo način da postanemo u potpunosti i svjesni ono što jesmo: svoje istinsko ja, svoje Božje biće.

Prijave i informacije na email majdaskoda@yahoo.com

**************************

PATHWORK RADIONICA U BEOGRADU

Pathwork radionicu će tokom vikenda voditi Lynnie Jenkins i Chieko Kanaya, Pathwork helperke iz Velike Britanije.
Cena: 170 Eura
Mesto: Zemun, Beograd, Srbija
Vreme održavanja: subota, 5. oktobar, od 10.00 do 17.00 i nedelja, 6. oktobar, 10.00 do 17.00

Tokom ove dinamične i iskrene vikend radionice istraživaćemo načine na koje se možemo još više povezati sa svojom unutrašnjom Božanskom Suštinom i svesnije uneti njenu RADOST, ISTINU, LJUBAV, INTUICIJU I ŽIVOTNU SILU u svoje živote. Koristićemo lekcije Vodiča kao podršku i uporište za naša istaživanja zajedno sa iskustvenim i svesnim vežbama koje će nam pomoći da putujemo unutar sebe i stupimo u kontakt sa svojim unutrašnjim Istinskim JA još dublje i svesnije. Mi vas srdačno pozivamo da učestvujete u ovom bogatom iskustvu, bez obzira da li ste do sada izučavali Pathwork ili niste. Ne postoje prepreke da se doživi ovo iskustvo Istinskog Sebe i mi pozivamo ljude iz svih sfera života da nam se pridruže i učestvuju u radu ove grupe.

Radionica će biti na engleskom jeziku sa prevodom. Postoji mogućnost da radimo individualne sesije 1-1 sa Pathwork helperkama. Ako želite takvu sesiju, trebalo bi da rezervišete termin unapred, pošto helperke odlaze iz Beograda neposredno nakon radionice. Broj učesnika radionice je ograničen, pa vas molimo da rezervišete svoje mesto na radionici pre 20. septembra.

Prijavu pošaljite Slavici: slavica.periskic@gmail.com